pimu_2-normal.jpg    pimu_1-normal.jpg

5.4 syntyneistä pennuista (4U+4N) on harrastavaa kotia vailla Pimu! 

Pimun sukutaulu: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI26172%2F14&R=161

Pimulle etsitään aktiivista harrastavaa, metsästyksestä ja mielellään myös ajokokeista kiinnostunutta kotia.

Pimu on ehkä eniten tullut äippäänsä. Ottaa reippaasti osaa penturähinöihin mutta on helppo käsitellä. Ei kerjää huomiota ja on sellainen huomaamaton laumassa. Tulee kutsusta ja on rauhallisesti sylissä. Hampaita katsottaessa ei yritä näykkiä ja uskoo lähes poikkeuksetta ekaa "kieltoa".

Kaikki pennut ovat erittäin aktiivisia, rohkeita ja valppaita, kuten beaglen kuuluukin olla! Meillä pennut ovat saaneet olla sään salliessa paljon ulkona omassa pentuaitauksessaan. Meillä on myös iso piha-alue aidattu jossa pennut ovat myös saaneet tehdä tutkumusmatkoja.

pimu_pentuaitaus-normal.jpg
Pimu tahtoo jo pois pentuaitauksesta.

Pimun vanhempia käytetään aktiivisesti metsästys-ja ajokoetoiminnassa. Kotioloissa kumpikin on hyvin sympaattisia ja iloisia hännänheiluttajia joiden mielestä rapsutuksia ei koskaan saa liikaa. Myös laumakäyttäytymisen salat hallitsee kumpikin. Pekko asustaa perheessä jossa on 2 narttu- ja 1 urosbeagle. Meillä taas laumaan kuuluu 3 narttua. 

Kumpaakin on juoksutettu muutaman kerran näyttelyssä ja Ellyn kanssa yritetään vielä jahdata se puuttuuva SERT kunhan mammaloma on ohi. Haaveena on että Ellystä tulisi muotovalio ja myös käyttövalioan arvon jahtaamista jatketaan syksyllä!

Eläinlääkäri on tarkistanut pennun ja se on 3x madotettu .

Mukaan tulee 10kg Royal Canin penturuokaa ja M&M pentupakkaus (reppu, 3kg ruokaa, ruokakuppi, lelu, herkkuja)

Pennun hinta on 900€