20.3a.jpg
Parissa-kolmessa kerroksessa tapahtuu ruokailu mutta Elly avustaa porukkaa nousemalla vähän ylös että kaikki asiakkaat pääsee tiskille!

20.3.jpg

Unelma tulee kotiin tänään Astan ja Karan luota. Jännityksellä odotan miten se suhtautuu tilanteeseen ja pentuihin.

Kun Ellyn synnytys käynistyi, oli Unelma heti samassa laatikossa ja kun kun Elly vaihtoi paikkaa, meni U perässä ja nuoli Ellyä. Kun laitoin Unelman toiseen huoneeseen, portin taakse, se ulvoi siellä ja olisi halunnut olla Ellyn vieressä. Rauhoittui kun 2 pentua oli syntynyt. Elina kävi sitten Unelman viikonlopuksi Pipsan seuraksi heille ja kun Unelma su iltana kävi kotosalla se ei juurikaan välittänyt pennuista. 

Hyvän alkutaipaleen takaamiseksi pennuille sovimme Astan kanssa että Unelma on jonkun aikaa hänen luonaan. Minulla oli pelko että jos Unelman hoitovietti herää ja se menee pentulaatikkoon, niin se ei väisty sieltä kuin pakon edessä!  Nyt mielestäni tilanne on sellainen että Unelma voi tulla ihmettelemään kasvanutta laumaa. Pennut ovat kaikki yli kiloisia ja Ellykin alkaa viettää aikaa jo muualla kuin pentulaatikossa. 

Kevättä kohti mennään ja jos on säätiedotukseen uskominen niin vauhdilla. Tänään on kevätpäiväntasaus, kohta on kesä ja sitten tulee se paljon odotettu syksy! Näillä mennään eikä taaksepäin vilkuilla!