kun mamma ja Friidu ja Mariko tulivat kotiin mätsäristä. Niiden mukana tulivat Minna, Vesku ja Rina. Hetken kuluttua tulivat myös Mika , Elina ja Oona. Kyllä oli kiva nähdä parhaat kaverit.

1053926.jpg
Tässä minä tyttöystävieni Oonan, Rinan, Friidun ja Marikon kanssa.

Parastahan päivässä oli, että me ukon kanssa kahdestaan läksimme metsään, mutta kun pupua ei tänään löytynyt, niin jäi vähän harmittamaan koko reissu.

Friidu ja Mariko olivat saaneet kumpikin punaisen ruusukkeen mätsärissä, mutta ei niitä ollut sijoitettu. Olivat saaneet uusia kavereita ja tavanneet entisiä tuttuja. Kehässäkin olivat käyttäytyneet hyvin. Friidu varsinkin olisi mamman ja tukijoukkojen mielestä ansainnut paremman sijoituksen, sillä niin kauniisti se oli näyttely asennossa ja HÄNTÄ pystyssä seisonut. Marikokin oli ollut kehässä kauniisti ja rauhallisesti. Eikä ollut pelännyt ja aristellut tuomaria. Mamma vähän pelkäsi ennakkoon sen puolesta, kun siellä eläinlääkärissä  joutuivat syksyn mittaan niin monesti käymään.

Parikilpailussa he sitten olivat aika riehakkaasti esiintyneet ja makupaloja oli pitänyt maasta etsiä. Joten lienee selvää, että yhdeksästä parista kolmen sijoitetun joukossa he eivät olleet.  Kokonaisuutena oli ollut hyvä ja antoisa reissu.

Ensiviikolle jatketaan pupuhommissa! Terkuin Ritke