pipsan_ajo060216.jpg  pipsan_ajo1.jpg

Mika ja Olli olivat Pipsan kanssa metsässä ja ajo kulki erinomaisesti! Parasta Pipsaa mitä minä olen tutkasta seurannut. Haku 18min ja ajoa 189min, eikä yhtään 5min hukkaa! Ajo kulki välillä tiheässä kuusikossa kun koiran vauhti oli 10km/h mutta sitten taas aukkopaikoilla ja jyrkissä rinteissä vauhti putosi 0km/h. Haukkutiheyskin oli ajoittain kohtalaiset 97haukku/min. Oli mukava seurata kotona gepsistä ajoa ja ”häiritä” passimiehiä aiheeseen liittyvillä tekstareilla!

Pariin kertaan ajo kävi lähellä passimiestä ja ajattelin että nyt jänö pääsi hengestään mutta vain näköhavainto oli pitkäkintusta saatu.

Kun metsämiehet pääsivät kotia, tuli puhelu ja siinnä kerrottiin että susi oli nähty metsästysmaillamme aika lähellä aluetta missä Pipsuli työskenteli!!! Siinä tais sitten olla tämä kausi ja meidän koirat ei metsään mene! Onneksi Pipsalla oli tuuria ja hukka ei tiettävästi ollut yhtä aikaa samassa maastossa.

pipsa_kotona.jpg
Päivätyö on tehty mutta vielä ei väsymys paina Pipsulia!

pipsa_oona1.jpg
Olkarin lattialla ja Oonan vieressä, siinä sitten uni maistuu!

Olisi ollut mukava kokeilla Pipsa vielä tämän kauden aikana kokeissa mutta kun "valtio rakit" on valloittaneet alueet niin antaapa olla. Nyt ei toddellakaan pysty ennakoimaan missä ne "rakit" milloinkin pyörii sillä niin paljon niitä tuntuu olevan!