piela7.jpg
Pipsa, Tinka ja Täpä

piela6.jpg
Pipsa ja Täpä riehumassa Karan kanssa

Aivan mahtava näyttelypäivä takana Pielavedellä ja tuloksena 5x erinomainen, 1x sa ja varasert/PN2 ja kasvattajaluokassa kunniapalkinto! Lisäksi Unelman jälkeläiset, Sampo, Zetka ja Zulu, kunnostautuivat muualla näyttelyissä saaden 3x eriomaisen.

Kasvattini, uusinta yhdistelmästä Astalan Sälli ja Astalan Unelma, Maliskan Sissi Sinipiika ”Selma” sai Pielavedellä Varasertin ja oli parasnarttu kakkonen. JUN ERI, JUK1 SA, PN2 VARASERT.

pielavesi1.jpg   
Selma ja Asta

 pielavesi0.jpg 
Selman mittaus

pielavesi.jpg 
 hampaiden katsominen

Ellyn ja Pekon jälkeläisiä oli kehässä Pipsa ja Peppi ”Tinka” jotka kumpikin saivat ERIn. Etenkin Pipsa esiintyi todella mallikkaasti ja avoimessa luokassa päihitti pikkusiskonsa , vaikka ne ovat minusta lähempänä rotumääritelmää kuin pitkäsääri Pipsa! Pipsa siis AVO ERI ja AVK2. Tinka oli käyttöluokassa ja sai KÄY ERI ja KÄK1

pielave.jpg
Pipsa ennen kehää

piell.jpg
Tinka kehässä Kuva Karkkarinnan tiimi

Ellyn ja Tuutin tyttäret esiintyivät avoimessa luokassa. Tähti ”Annu” AVO ERI ja AVK3, Täplä ”Täpä” AVO ERI ja AVK4.

pielaves.jpg
Täpä

pielai3.jpg
Annu

Kasvattajaluokassa esiintyivät, Selma, Annu, Täpä ja Tinka. Sijoituimme toiseksi ja saimme kunniapalkinnon. Se oli ensimmäinen kerta kun Maliskan kennelin kasvattajaluokka esitettiin näyttelyssä. Olen kyllä todella onnellinen hyvin käsiteltävistä ja käyttäytyvistä kasvateistani.

kasvattajaryhm%C3%A4.jpg
Pauliina ja Peppi"Tinka", mie ja Täplä"Täpä", Mika ja Tähti"Annu", Asta ja Sissi "Selma" Kuva Karkkarinnan Tiimi

Astalle iso kiitos Selman ja Täpän esittämisestä ja kentänreunalta otetuista ohjeista! Siellä oltiin tällä kertaa tarkana! Asta alkaa olla hyvin perillä beaglen esittämisestä ja me varmaan toisenkin kerran suunnataan jonnekin näyttelyihin isommalla porukalla!

Eerikille KIITOS kun ajoit pitkän matkan tuoden Selman näytelyyn ja että olet kouluttanut siitä haasteellisesta, kovaluonteisesta pennusta joka lähti osaaviin käsiisi reilu vuosi sitten, tasapainoisen ja käsiteltävän koiran.

Pauliinalle iso kiitos kuvista ja että toit Täpän ja Tinkan näyttelyyn!

Isoin kiitos kuitenkin Jokelaisen Mikalle joka otti meidät pihapiiriinsä ja taloonsa! Koirat saivat olla häkissä, varjossa aivan näyttelykentän tuntumassa ja me saimme kahvia ja kakkua sisätiloissa.

Kotvan kuu närettä kiertää ennen kuin kasvattini seuraavan kerran samana päivänä kuusi ERIä saavat!