Rekku.jpg

Useita pentu-uutisia pitkin Suomea on tullut menneen viikon aikana. Pentuja on syntynyt useaan paikkaan ja lisäksi myös astutusuutisia on tullut tasaiseen tahtiin! SBJ.n foorumi on jälleen käytössä ja sieltä voi katsella myynnissä olevia pentueita.  Myös Fb.ssä oleva ”Beaglen Pentuja” ryhmä on olemassa ja siellä olevien käytössä! Eikun vaan ottamaan yhteyttä kasvattajiin sillä nyt pitäisi olla tarjontaa!

Ellyn mummo, Englannista norjan kautta Suomeen tuotu ajuetaustainen, South Herts Emly 28.6.2002-13.4.2017, on nukkunut pois. Pitkän elämän Emly elikin, sillä kesällä olisi ollut jo 15v. Kun katselen pentulaatikossa tuhisevia hänen elinvoimaisia jälkeläisiään ja niiden emää, en voi olla kuin tyytyväinen, että silloin aikoinaan halusin juuri ajuetaustaisen nartun meille. Emlyn tytär Astalan Mariko on kantanarttuni.

Unelman poika, Astalan Zetka, kävi ryhmänäyttelyssä saaden ERI.n ja Unelman tytär Maliskan Sissi Sinipiika kävi ekassa ryhmänäyttelyssä saaden EH.n

Unelman poikien Zetkan ja Sampon elämää voi seurata heidän omassa blogissaanMyös Zetka on tullut isäksi ja blogissa on kuvia näistä pienistä jäniksen kauhuista!

Meidän päivät nyt ei paljon eroa oliko arki vai sunnuntai. Samaa rallia, pissiä ja kakkaa, on päivät ja yöt!