naisten%20kilpa.jpg

Vkl olin Naisten Kilvassa tuomarina Oikarissa Uuraisilla! Huutokauppakeisaria ei näkynyt mutta hänhän syöttää vain naapurinkoiralle salaa makkaraa ja ajavista koirista ei ilmeisesti ole hajuakaan. Ansku ja Eka sijoittuivat kovassa seurassa kolmanneksi ja jopa Kilpaan osallistujia jäi Ekan taakse. Hyvä Simanansärkän Eka!
Mukava reissu, mukava tavata tuttuja ja saada uusia tuttuja. Myös Ellyn tyttäret, Täpä ja Tinka, kävivät Pauliinan kanssa moikkaamassa meitä.

Maanantaina oli sitten Unelman 2-viikon koe ja jälleen kerran koepäivästä muodostui tapahtumarikas ja ikimuistoinen. Pakkasta oli aamulla -13 ja eipä se siitä juuri päivän mittaan paljoa muuttunut, viima vaan yltyi iltapäivällä.

Eka erä: Pitkä haku ja kun jänis löytyi myös ajo oli pitkä, 115min. Erän loppupuolella huomasin että Unelma jäi paikalleen puroon. Soitto ryhmätuomarille ja lähdimme kumpikin suunniltamme menemään puroa kohti. Matkaa minulla oli 380m ja vauhtia sen minkä vähänkään pääsin menemään! Kun olin n 100m päässä koirasta kuulin että tämähän ajaa, eli oli pääsyt itse pois purosta.  Myös ryhmätuomarin huomasin olevan lähettyvillä ja hän kertoi erää olevan jäljellä muutaman minuutin. Lähdimme ajon suuntaan ja kun erä loppui sai hän Unelman nopeasti kiinni! Kävelimme autolle, kuivailin Unelman, annoin lämmintä juomista ja pähkäilin että lähdemmekö toiselle erälle. Unelma oli intoa täynnä, joten vaihdoin jäisen pannan tilalle toisen pannan sekä päätin että lähdemme.

Toinen erä ja ajettavaa ei löytynyt, hyvästä hakemisesta huolimatta. Ryhmätuomari sai Unelman kiinni lähes kilometrin päässä lähtöpaikasta. Kun minä hiippailin autolle, törmäsin maastossa tuoreisiin ilveksen jälkiin, eli samassa mastossa olimme. Myös ryhmätuomari oli pois tullessaan huomannut ilveksen jäljet.

Maanantai suoritus antoi 52,54pist /BEAJ2.

koe071216.jpg