Torstaina posti toi kirjeen, joka sisälsi lausunnon DNA-määrityksestä ja polveutumisen varmistuksesta. Määrityksen tulos on seuraavanlainen.

DNA-määrityksen perusteella kaikki pennut polveutuvat yhdistelmästä Astalan Mariko ja Astalan Eräneuvos. DNA-määritys osoittaa, että Astalan Late ei voi olla minkään pennun isä.

Että sellainen tapaus. Meni sitten aivan turhaan Marikon ja Laten lemmenleikit, tai enhän minä tiedä mitä mieltä he itse asiasta ovat! Joka tapauksessa kaikki pennut ovat siis Eetu  alkuun panemia, mutta ei se Ukkoa yhtään helpottanut! Sen kun pitäisi pystyä valitsemaan se kotiin jäävä pentu!

Vesisateisen sunnuntaiaamun iloksi muutama tilannekuva meidän olohuoneesta eilliseltä iltapäivältä! Koiramme lehti on ahkerassa käytössä .


Elmo yrittää kääntää sivua, mutta kannattais varmaan ottaa tassu pois lehden päältä!


Elmo kääntää sivua ja Emly vertaa hintoja. Ekku tepastelee taka alla.


Miksi mä en saa näitä ottaa, mutta läheltä katson kumminkin!


Olohuoneessa on tunnelmaa...


..ja tekemistä riittää.


Äiti erotuomarina.

Eilen kävimme Pyhäselässä ryhmänäyttelyssä. Kehään oli uskaltautunut kymmenkunta beaglekokelasta. Mielestäni koiran esittäminen ja esiintyminen taas kerran korostui, kuten myös Enon näyttelyssä muutama viikko sitten! Muutama koira sai huonomman arvostelun, mitä koiran ulkomuoto mielestäni olisi edellyttänyt. 

Naisen harmaat pienet aivosolut eivät riitä ymmärtämään, miksi koiran esittämistä ei voida harjoitella kotitanterilla!? Saatikka, että koiralla olisi asiallinen näyttelypanta/hihna! Hu-hu, kylläpä nyt tulee paineita, kun ensi talvena Ilomantsissa meidän seuraava kehäesiintyminen aikaisintaan on .

Vastaavasti muutama erinomainen koira-esiintyminen-esittäminen saatiin nähdä ja niistä myös tuomari antoi erinomaisen tai erittäinhyvän, ja ne tuli ansaitusti!

Tännään ukko läksi jo aikaisin aamulla beaglepilkkiin! Sillä on nyt salaiset aseet, mutta näiköhän pärjää niilläkään? Minä sain valita, kumpaan lähden, näyttelyyn vai pilkille, niin näyttely voitti tälläkertaa. Pitäähän se mahdollisuus antaa välillä muillekin voittaa -anneli-