Eilen meillä oli terassikauden avaus, sillä maitobaari oli oma-aloiteisesti siirtynyt asiakkaineen ulkoilmaan. Valitettavasti vaan "paparatzi" oli liian hidas, eikä siitä kuvia saatu. Ulkona olisi mukava tepastella, mutta kun on vielä niin märkää. Monta kertaa kuitenkin päivän aikana käymme ulkona ja joskus jopa pissit ja kakat hoksataan tehdä sinne!


EssyPössy

Oven edessä on vesilammikot jotka onneksi yön aikana oli kuivanut. Aamulla siis kävimme lähes kuivin jaloin ulkona. Eikä pikkukoiran vauhti näytä pienet vesilammikot haittavan.


Elly ja Elmo

Ulkoa löytyy kaikennäkoistä kivaa pureskeltavaa ja eilen aamulla Eetu toi HIIREN sisälle. Onneksi se hiiri oli jo heittänyt henkensä ja minun tarvitsi vain nostaa se roskikseen!

Tässä se maitobaari oli auki vielä hetki sitten, mutta kun saavuin paikalle kameran kanssa oli koko baaritiski hävinnyt samoin osa asiakkaista!


Hidas Elmo

Lunta on pihassa vielä paljon.  Onni onnettomuudessa, sillä viimme syksynä pakkanen yllätti ja en ehtinyt ottaa pois puulaattoja ennen kuin ne jäätyivät. Nyt niiden päällä on mukava tepastella, sillä se on meidän pihan ainut kuiva paikka! Ups! Tämän piti olla ryhmäkuva kaikista pennuista, mutta jäljelle jäi vain Elmo.


Nopea Elmo

Näitä kuvia minulla on pilvinpimein! Koirakuvaus on haasteellista ja etenkin pentujen kanssa lähes mahdotonta! Miten minä saan yhtäaikaa kuvaan UKON, kuusi pentua ja Marikon? Siinnäpä pulma! -anneli-