Pennut ovat maailmalla ja täällä on hiljaista! Unelma ja Elly ovat nukkuneet lähes koko ajan kun viimeinenkin pentu eilen iltapäivällä läksi! Ilmeisesti niillä on ollut rankkaa vahtia pentuja!

Laku lähti ensimäisenä 15.3 Juukaan! Hyvin on kuulema pentu sinne kotiintunut!

kalliset.jpg
Kallisen Ritva ja Jukka lähtötunnelmissa Lakun kanssa!

Lempin lähtöpäivä oli lauantaina, kun Haapalaisen Markku ja Riitta kävivät sen hakemassa Ylämyllylle! Lempi on sijoituksessa Haapalaisen perheessä Kennellliton sopimuksen mukaisesti.

240318a.jpg
Haapalaisen Riitta ja Markku sekä Lempi!

Myös Lennu on haettu ja sen uusi koti sijaitsee Kuopiossa. Kaiken kiireen keskellä Lennun lähtökuvat jäivät ottamatta mutta toivottavasti sieltä Kuopiosta tulee kuvia Lennusta ja isännästä !

240318.jpg
Lempi ja Lennu

Pentue oli hyvin tasainen ja kaikilla pennuilla löytyy luonnetta tarvittaessa. Lennu oli ehdottomasti se kovapäisin kakara joka kokeili emänsä ja emännän hermoja, mutta kuitenkin hyvin käsiteltävissä, todella sosiaalinen ja utelias pentu. Lempi taas on sellainen "mamman sylikoira" joka penturähinöissä ei antanut periksi toisille.Uskalsi jopa härnätä Ellyä, kun taas velipojat kunnioitti Ellyä ja jättivät sen rauhaan. Laku oli se kilttipoka, joka uskoi lähes ekaa kieltoa mutta kuitenkin virtaa riitti kun oli kyse pentujen kimppahulinoista!

Laku ja Lennuhan oppivat käymään lähes aina "pissalaatikossa" mutta Lempin pissat meni usein laatikon ulkopuolelle. Kukaan pennuista ei ollut hirveä ahmatti ruuan perään, vaan nappuloita sai jäädä kuppiin. Unelma kyllä piti huolen että loppuruuat eivat happane kupissa!