Talvella on mökillä tylsää! Meidän pitää olla kiinni, eikä pääse juoksemaan vapaana, niikuin kesällä voi saaressa juosta. Me kyllä Marikon kanssa heti yritimme lähteä pupun jälkiä pitkin naapurisaareen, mutta Ukko ajoi mootorikelkalla eteen ja toi meidät omaan saareen ja mamma laittoi kiinni! Kyllä me joka mahdollisessa välissä yritimme lähteä tutkimaan pupun hajuja, mutta se jäi aikeeksi. Hihnalenkillä vaan kävimme. Onneksi Mika , Elina ja Oona tuli viikonloppuna meidän seuraksi.

1308615.jpg
Älkää vaan luulko, että ME Oonan kanssa koko aika nukuttiin. Meillä oli mahtavat hulinat ja juostiin ulkona ja SISÄLLÄ!

Ukko ajoi moottorikelkalla naapurisaaresta rankoja ja me olimme joka kuormaa purkamassa. Mamma sanoi, että jaloissa pyörimässä, mutta oma vikansa! Miksi ei voi laskea meitä IRTI! Ei varmasti oltais oltu jaloissa, sillä niin paljon siellä oli pupun jälkiä ja hajuja! Varmasti olisi heti häivytty, jos irti olisi päästy!

1308618.jpg
Rankakasat rannassa.

Kun meillä oli niin tylsää, yritti Mariko lähetellä aikansa kuluksi ystävänpäivä tervehdyksiä, mutta TAAS mamma ehti väliin.

1308620.jpg

Kännykkä kaupassa aikoo mamma käydä tällä viikolla.

Parasta saarielämässä talvella on iltamakkaran paisto, terveisin Friidu

Ps. Viivi-siskolle kiitos kauniista ystävänpäiväkortista! Mariko kyllä yritti "lukea" sen, mutta onneksi mamma tälläkertaa ehti väliin.

1309079.jpg