Kävimme Enon ryhmänäyttelyssä Unelman, Ellyn ja "kepon” kanssa. Mielestäni me tytöt selvisimme näyttelystä hirveen hienosti mutta ”kepo”kyllä joutaa vaihtoon, koska Hän ilmeisesti meinasi unohtaa meidän mukana olon!

Hyvissä ajoin olimme paikalla, ilmoitin koirat ja ilokseni totesin, että kehässä on hyvät matot vaikkakin kehä oli pienehkö, mutta niinhän se tahtoo näissä sisänäyttelyissä aina olla! Sitten  kävin tytöt autosta ulkoilemaan ja siellä sitä ulkona sitten pöllötettiin jopa niin pitkään, että viimeinen uros oli kehässä kun Unelma sylissä ryntäsin sisälle!

Käsittääkseni KEPOn tehtävä oli tulla ilmoittamaan mulle milloin tulemme sisälle ja samalla myös ottaa toinen koirista, mutta eipä sitten tullut! Ihmettelin ulkona ajan kulumista, mutta luotin siihen, että kyllä se kohta tulee meitä hakemaan. Kahden koiran kanssa oli aika mahdoton päästä salin perällä olevaan kehään.

Sitten ovesta tuli joku beagleuroksen kanssa arvostelu paperi kourassa. APUA! Onneksi Rajavuoren Jari seisoi oven lähettyvillä joten Ellyn hihna hänelle, Unelma kainaloon ja sisälle. Nappasin Unelman kepon syliin ja juoksujalkaa hakemaan Elly. Ripeästi näyttelyhihna Unelmalle, numerolappu rintaan ja kupla otsassa kehään. Läheltä piti että ei myöhästytty ja kepo vaan ihmetteli, että missä myö ollaan kun ei älytä pitää huolta vuorostaan.

Joten meillä on auki ”KEPOn” paikka seuraaviin näytelmiin. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua, että minun ei tarvitse näyttelypaikalla ruveta määräilemään ketään kyseiseen virkaan, kuten jouduin Enossa tekemään. Kiitos Jari ja Asko

Näyttelyyn oli ilmoitettu 17 koiraa joista pari oli jäänyt pois. Junioritytöissä esiintyi neljä beagleä ja me jouduimme juoksemaan edellä, mutta hyvin Unelma juoksi ja malttoi jopa seisoa kohtuullisen hyvin paikallaan.

Arvostelu: Kevyesti liikkuva, mittasuhteiltaan oikea, kaunispäinen narttu. Hivenen kevyt alaleuka, hyvä runko, sopivan voimakas raajaluusto,  niukahko kinnerkulma. Hyvä karva ja väri, samoin luonne. EH/2.

Ellyllä taas oli sellainen päivä, että mamma olisi saanut laitaa sen vaikka solmuun, niin sinnähän olisi pysynyt.  Iloisuutta kaipaan Ellyn esiintymiseen vaikka lopputulos olikin hyvä.

Arvostelu: Hyvin liikkuva, hyvät mittasuhteet, hyvä nartun pää, kauttaaltaan erinomainen rakenne. Kolmivärinen,  hyvä karva, miellyttävä luonne. ERI/2, SA, PN3.

Myös Ellyn sisko, Emly, suoritti ekan esiintymisensä kehässä saaden EH/3.

Olen erittäin tyytyväinen Unelman ja Ellyn esiintymiseen kehässä, sekä heidän käyttäyttymisensä näyttelypaikalla. Aivan liikaakin olisivat olleet kaikkien kavereita, mutta yritin parhaani mukaan pitää tytöt kaukana muista koirista, kun en halua mitään pöpöjä tuomiseksi. Kennelyskäähän on ollut aika paljon liikkeellä tänä talvena.

Päänäyttely Kajjjaanissa 25.3. on seuraava mihin olen Unelman ja Ellyn ilmoittanut