Lauantai aamuna pakkasin autoon yhden yön yöpymistä varten tavarat, Ellyn ja Unelman ja hyppäsin auton rattiin. Matkalta nappasin Astan kyytiin ja matka jatkui Sippolaan. Siellä meitä odotti Ellyn ja Remun tytär Ruuti koirakevereineen ja palvelusväkineen. Perillä Ruuti joutui näyttelytreeneihin ja varsin nopesti se ymmärsi mitä kehässä pääpiirteitäin tehdään. Harmi vaan että Ruutilla oli juuri alkanat juoksut ja karva oikein pölisi kun sitä oli irti niin runsaasti.

harkat_ruuti.jpg
Ruuti ja Asta

Sippolasta matka jatkui Karhulaan jossa majoituimme. Hotellihuoneen varaus ja nopea tavaroiden purku. Koirille ruokaa ja matka jatkui seuraaviin näytteyharjoituksiin jotka olivat Rakin perheen ja Remun kotinurmikolla. 
Remu oli oppinut tekemään tempuja makupalan toivossa ja pelkkä seisominen paikallaan oli vilkaalle koiralle alussa haasteellista. Nopeasti Remu oppi että makupalan saa kun seisoo nätisti. Illan mitaan pari nättelytreeniä Remulle, välillä kahvittelua ja metsälenkki. 
Sunnuntai aamuna vielä lyhyt harjoitus ja eikun kohti nättelypaikkaa joka oli Kotkassa Kaarinan meripuistossa.

Näyttypaikalla tapasimme Ressun joka oli tullut emäntänsä kanssa Ahvenanmaalta. 

Kehässä molemmat pojat, Ressu ja Remu, saivat EH.n. Rakenne ja luonne kummallakin ok, mutta Ressu sai huomautuksen massavasta olemuksesta ja Remulla sitä massa olisi saanut olla lisää. Harjoitusta näyttelykehää varten kumpikin myös tarvitsee lisää.

Ruuti puolestaan sai ERI.n joka mielestäni on todella hyvä saavutus kun koira ei mielestäni ollut parhaimillaan kun sen turkki oli niin huonon näköinen.

Kuvia näyttelystä ja harjoituksista voi lähettää minulle ja lisäilen niitä luvallanne tänne. Nämä pari kuvaa ovat Ruutin omistajan tutunTeresa Kovaljeffin ottamia.

 

kehassa.jpg
Kehässä juokseminen parani koko ajan ja joutava hyppiminen alkoi Ruutilla jäädä unholaan.

kehassa1.jpg

Matkan tarkoitus, "Näyttelysiemen" kylväminen, mitataan tulevaisuudessa mutta mielestäni maaperä oli  erinomaista ja  vastaanottavaista.

Kiitos Teille kaikille mukana olleille, niin kasvattieni omistaja perheille kuin myös muille beagle tutuille! Oli mukava nähdä Teitä kaikkia!