Mamma oli päättänyt, että tänään on taas siivous- ja lepopäivä. Eihän meillä ollut edes mitä siivota, kun lähes joka päivä se mamma sitä imuria huudattaa. Minä sitten ajattelin sille vähän järjestää siivoamista.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

1126951.jpg

Eikö muka ole mukavampi siivota, kun näkee, mistä kohti on siivottu ja mistä ei? Jouduin ulos!

 

1126978.jpg

Se ampiaistossukin löytyi viime viikolla, kun lumet sulivat. Se oli jäänyt ulos.

 

Sillä me ulkona nyt sitten leikimme, kun sitä ei saa tuoda sisälle. Se haisee pahalle. Mamman ja ukon mielipide. Minusta ja Friidusta se haisee tosi kivalle ja siitä pitää yrittää saada hajua turkkiin!

 

Pupun ajo rintamalle kuuluu aivan hyvää. Minäkin olen jo löytänyt muutaman oman pupun ja päässyt ajamaan. Passimiesten ETEEN ei vaan ole vielä minun puput juosseet.

 

Eilen olimme Friidun kanssa pitkästä aikaa yhdessä metsässä. Löysimme pupun ja ajoimme sitä yhdessä ja erikseen ja välillä hukaten, lähes kaksi tuntia. Mamman mielestä se oli hyvä suoritus MEILTÄ.

Kävi se pupu aivan mamman lähellä, mutta tietenkin selän takana, joten ei se sitä nähnyt. Kyllä sitä harmitti. Tietenkään ei ollut ensin uskoa, että se on niin lähellä käynyt, mutta onneksi on vähän lunta ja pupun jäljet siinnä näkyi! Piti sen sitten uskoa, että ei me turhaa siellä metsässä höyrytä!

 

Ritke on parantunut yskästä ja se kyllä poika löytää puput! Joka reissu on ajanut ja pitkiä ajoja.

 

Tutkatkin ovat toimineet moitteettomasti kumpikin!

1126947.jpg

Ritkellä on tällainen "liivimalli". Liivi on liian iso minulle, joten minulla on panta, jossa on tukipanta ja lisä antenni. Friidu voi käyttää kumpaakin. Eikä mamma osaa sanoa kumpi on parempi!

1126950.jpg


Välillä on ollut jo aika upottava keli. Tänään kun kävimme lenkillä, hanki kantoi minut. Aamulla lähdemme kokeilemaan, löytyiskö pupu ja miten se tuo hanki kestää. Kuusikolla ei ole yhtään lunta, mutta aukkopaikoissa jonkun verran. T.Mariko