Viime viikonloppuna käväisimme Kokkolassa Suomen beaglejärjestön 50-vuotisjuhlissa ja juhlanäyttelykehässä! Kehään olin lupautunut viemään E-pentueemme isukin  "Eetun", Astalan Eräneuvoksen. Tiesin, että Eetu osaa esiintyä asiallisesti kehässä, mutta en uskonut unissanikaan meidän yhteistyön tuottavan aivan ERI.n tulosta, koska Eetu ei ole suomesta saanut ERI.ä ennenkään. Nyt se sitten tuli ja ikäähän on herralla vasta 9-vuotta!

Kuten kuvat kertovat, on Eetu erittäin ryhdikäs ja kevytaskeleinen ikäisekseen.

Vähän on harmaata päässä, mutta se ei menoa haittaa.


Leikkisäkin on vanhaherra vielä, kun meinas itse taluttaa itsensä

Hienosti hihnassa ja perässä tulee Valkohaukun Riku

Eetu sijoittui siis toiseksi ja Valkohaukun Riku voitti urosten käyttöluokan, johon osallistui kahdeksen koiraa.

Tässä Eetu ja palkinnot, pokaali ja "jenkkakone". Taka-alalla häkissä "Erkki"
 

Kuvista kiitos Erja Rintalalle ja pöydälläseisotus kuvasta Meriläisille!

Näyttely oli järjestetty erinomaisesti!!! Kehä oli iso ja sen sivulla oli jopa katsomopenkit. Myös kehä pyöri jouhevasti ja tuomari käsitteli koiria asiantuntevasti. Jos jotain negatiivistä pitää sanoa, niin aurinko pääsi yllättämään, mutt sehän on vain omaa tyhmyyttä.

Iltajuhla oli odotusten mukainen ja tapasimme paljon vanhoja ja uusia beagleihmisiä. Jatkot viruivat aamutunneille ja risteilemään ei päästy kovan myskyn takia!

Aamun luennolle saapuva väki oli harventunut illallisella olleista, mutta kuitenkin porukka oli paikalla vielä mukavasti. Saimme kuulla Kilpeläisen Timon esittämänä -BEAGLEN PUOLESTA 50 VUOTTA-kirjan synnytyksen. Lisäksi kuulimme Ruotsin ja Norjan yhdistyksien tervehdykset.

Kotimatka sujuikin reippaasti ja rattoisasti muistellessa viikonlopun tapahtumia!

Niistä eräs mieleenpainuvin oli, kun istuimme Meriläisen keittiön lattialla Liukkosen Sarin ja Jeren kanssa . Kiitos Merjalle ja Vesalle, että saimme käydä katsomassa ihanaiset U-pennut. Kiitos myös Monalle, Remulle, Annelle ja Tyynelle seurasta. Kiitos Markolle, kun luotit Eetun esittelyn minulle  ja kiitos Pohjois-Pohjanmaan beagleporukalle, että huolitte meidät samaan majoitukseen kanssanne. Kiitos Sannalle ja Tiinulle, oli mukava tutustua. Kiitos kotimiehille!