pipsa2.jpg

Hau hau ja hei hei moi

Oli mukava kuulla Tinkan kuulumisista ja olisi mukava kuulla muistakin sisaruksista.

Pipsa on Maliskan pesueen P-pennuista varmaan se "musta lammas", koska pimun väritys on kaikista mustin... Ei anneta värin hämätä, koska se on vain kosmetiikkaa... 

Pipsa asuu Joensuun Heinävaarassa lähellä Elly emoa ja oli viimeksi tänään päivähoidossa äipän luona ettei tarvinnut pakkasessa olla omassa kopissa (vaikka siellä patteri onkin). Meidän perheessä on isi Mika, äiti Ellu ja poika Matias 4v. sekä Oona sheltti.

Metsässä ollaan kuljettu siitä lähtien kun Pipsan luovutusikä koitti, koska mehän asutaan "metsässä". Päivittäin lenkillä tutkitaan uusia pupun jälkiä. Oman seuran rajalle on 300m. Pupujen perässä isännän toiveesta alettiin haukkua heti 5kk vanhana, jolloin saatiin myös eka kaato. Sen jälkeen sovittiin yhteiset pelisäännöt ja alettiin opiskella jäniskoiraksi. Siitähän se kaikki hieno ja kaunis metsästysura alkoikin. Tähän mennessä isäntä ja muu perhe ovat saaneet olla todella tyytyväisiä Pipsan suorituksiin. Yli kahden tunnin ajo on pisin ja useita kahden erän ajoja ollaan saatu "tiimariin". Passimiehet eivät ole aina sattuneet kohdalleen ja ainahan ajo ei mene sieltä mistä toivoisi. Pääasia, että pupu saa liikettä ja haukku raikaa. Niin ja onhan se makkarakin hyvää kun saa rauhassa makustella. Aamulla mennään taas...

pipsa_oona.jpg

Kotona Pipsan kaverina on ollut Oona shetlanninlammaskoira 12v., joka on opettanut parhaalla mahdollisella tavalla uutta tulokasta talon tavoille. "Vanha" rouva on joutunut joustamaan saamastaan rajattomasta huomiosta, mutta onneksi olemme eläinrakas perhe ja kaikki saavat varmasti riittävästi rapsutuksia... Hampaita on testattu sinne ja tänne, mutta onneksi suurin osa pureskeluista on kohdistunut erilaisiin luu-urakoihin.

Jos syksy v.2015/koko tuleva kausi on muodollisesti pätevä ja jänismetsästystä tukeva, toivon ja kutsun teitä Pipsan isukkia, äippää ja sisaruksia kaitsevia perheitä tulemaan tänne Heinävaaraan sisarusmetsästykselle. Meiltä löytyy majoitustilaa teille sekä hau hauille. Ollaan yhteyksissä jos kiinnostuitte. Elmon kanssa jo haukuteltiin 2014 syksyllä, mutta uusinta on toivottua ;) Elmon kanssa nähdään viimeistään kesällä, koska ollaan mökkinaapureita.

pipsa.jpg

Teksti ja kuvat Mikan

29.3.Puhelimesta löytyi Pisulin ajokiemuroita joita vopitte ihastella kuvasta!pipsan_kiemurat.jpg