Tänään oli Pohjois-Karjalan beagleyhdistyksessä eka kerta kun lähdimme porukalla ajattamaan! Mukaan oli ilmoittautunut useita beaglen omistajia ja mikä parasta mukana oli pari ensikertalaista! Sotasuunnitelmat tehtyämme hajaannuimme mastoihin. Keli oli haastellinen sillä välillä satoi vettä mutta koirat työskentelivät innokkaasti metsässä!

Jossain vaiheessa sitten porukka kokoontui makkaranpaistoon ja nuotiopannukahville. Siellä sitten minulta kysyttiin että ootko huomannut Karjalaisen tekstiviestin jossa joku valittaa kun beaglet lasketaan jo klo 00.00 irti metsään! En ollut huomannut kun mulle ei tule Karjalainen! Pitkin päivää veti kyseinen viesti suupieliä ylöspäin. Tuli mieleen että SBJ.n lehdessä on sentää jonkinlainen "suodatin" mitä siellä julkaistaan mutta meidän maakuntalehdessä näköjään EI!

karjalainen.jpg

Ei noussut verenpaine, enkä saanut rytmihäiriöitä vaan makeat naurut tämän tekstiviestin vuoksi!

Ultrapointin tempuilu kyllä aiheutti sydämen tykytyksiä kun Unelma oli pari tuntia jossakin ja tutka ei sitä paikantanut! Onneksi pantaan voi soittaa ja sieltä kuului kun U juoksi selvästi välillä tietä ja välillä oli metsässä. Sitten se oli tulla tupsahtanut yhden etsintäryhmän luokse. Kun ajoin paikalle ja otin pannan kaulasta se alkoi paikantaa! Syytä en tiedä mutta onneksi Unelma löytyi!

Mukava päivä oli ja päivään mahtui paljon tapahtumia!