ultrapoint.jpg

No nyt se on sitten hankittu se uusi tutka! UltraPoint ja samsungin puhelin ovat osoittautuneet aivan vertaansa vailla oleviksi! Kiitos vaan kaikille käyttötukea antaneille! Pulmia on tullut eteen, mutta niistä on selvitty ja paljon uutta opittu! Kyllä tykkään laitteista! Miehän jo olisin hävittämässä garminit ja hankkimassa toisen puhelimen "metsästyskaverille" mutta se aiheuttaa vielä ruokakunnassa vastustusta. No garminit saa vielä jäädä mutta maanantaina taidan cityyn lähteä ja käydä vaihtamassa vanhan puhelimeni uuteen ja siihen sitten ostan Up.n ohjelman! Vanha puhelin "syö kuvia" ja muutenkin on temppuillut mulle pitkin kesää. Sillä on joko muisti tyhjä tai akku tyhjä tai jotain muuta häikkää!

Metsässä on siis oltu! Eka yö jopa läpi yön! On päästy kuuntelemaan kohtuulisen hyvää ajoa ja aivan surkeaa räpellystä! U ja E ovat löytäneet hyvin jänöjä ja ajot ovat sujuneet vaihtelevasti! Kohtuullisen hyvä aloitus näin lämpimille keleille. 

ellyn%20eka%20aamu.jpg

Ellyn ja jäniksen ekan aamun kiemurat! Ajosta Olli otti kiinni Ellyn kun jänis ylitti tie. Haku oli 7 min ja ajaa ehti n2h.