Paljon on taas ehtinyt tapahtua viimme päivityksestä! Täpläri on ainakin kasvanut sekä kokoa että myös luonnetta! Aikamoinen pakkaus on hän! Välillä niin suloinen mutta sitten taas välillä niin ärsyttävän raivostuttava! Unelmasta taas on löytynyt aivan uusia piirteitä. Sillä on uskomattoman piiiiiiitkä pinna Täplärin kanssa! "Pentukortilla" siis uskoisin että Täpläri vielä ratsastaa ja kohta se pannaan ruotuun Unelman ja Ellyn taholta.

Kennelpainotteinen viikonloppu takana! 2 päivää näyttelytalkoissa ja eilen illalla vielä metätysseuran kokous. Aamupäivä mennyt maastoanomuksia selvitellessä ja koekalenteria päivittäessä! Myös syksy vaikuttaa hyvinkin kennelpainotteiselta, mutt se on oma valinta ja en valita!

Työvälinettä eli tutkapantaa testasimme Täplärin kanssa! Alkaa olla vähän siinnä ja siinnä että uskaltaako vielä metsälenkillä juoksuttaa vapaana! Tähän asiti on tullut hyvin kutsuttaessa luokse vaikkakin välillä vähän viiveellä. Hihnaan olen joutunut kytkemään viimme päivinä lähes joka lenkillä kun on eteen jokin hyvin mielenkiintoinen haju tullut!

ty%C3%B6v%C3%A4line.jpg
Tutkapanta ei härinnyt...

ty%C3%B6v%C3%A4line2.jpg
..hakulenkki voisi olla laajempi!

ty%C3%B6v%C3%A4line1.jpg
Unelman ilme kertoo paljon!

Minulla on tarkoitus hankkia Ultrapointin tutkahärpäkkeet garmineiden lisäksi! Nytpä siis alan paneutua siihen asiaan!