2504.jpg

On vähän joutunut harrastamaan uutta lajia kun potilas on pitänyt eristää osittain muusta laumasta! Portteja ja jopa kaksinkertaisia on rakennettu ja makkari on potilaan valtakuntaa! Aikamoista pomppimista on kun yrittää kulkea huoneiden välillä ja sitten vielä Ellyä nostella porttien yli, kun kaikkissa porteissa ei oo saranoita, eikä jokakerta viitsi kokonaan porttia irroittaa!

2504a.jpg
Äitin läheisyys rauhoittaa pikku potilasta!

Eilen Rekun luomi leikattiin ja kyllähän se oli aikamoista huutoa kotimatka ja kotonakin monta tuntia! Illalla kuitenkin rauhoitui viereeni ja nukuimme suhteellisen hyvin . Pari herätystä vain oli yöllä! 

Kauluri jonka saimme eläinlääkäriltä oli sellainen kova "peruskauluri" ja se kyllä harmitti aivan suunnattomasti Rekkua. Kivuttomalta sain pienen puhallettavan kaulurin mutta se ei suojannut tarpeeksi ja kun sopivan kokoista ei ollut niin ompelin sellaisen. Nyt on mielestäni aika hyvä vaikka onkin vaaleanpunainen. Suojaa tarpeeksi ja ei ole kova. Sen kanssa voi Rekku liikkua ja nukkua . Hirveästi Rekku haluaisi leikkiä ( painia) toisten kanssa mutta se nyt ei ole mahdollista kuin vähän ja valvotusti. 

Silmäluomen pitäisi parantua parissa viikossa ja siitä ei pitäisi jäädä mitään mikä haittaa myöhempään elämään!