Lauantai päivänä oli ilmassa lähdön haikeutta, sillä kolme pikkubiikeliä vaihtoi laumaa.  Kaikille olen mielestäni löytänyt hyvät rakastavat ja harrastavat kodit. Uskoisin, että jänikset saavat kyytiä jo ensi syksynä, sillä metsästyskauden alussa nämä kaverukset ovat jo yli puolivuotiaita. Kaikissa perheissä harrastetaan metsästystä ja myös näyttelyistä ja jopa ajokoe toiminnasta ollaan kiinostuneita!Veljekset 8.4. yhteiskuvassa, Ekku, Elmo ja Eetu.


La-aamuna Ekku ja Emly odottavat hakijoita.


Ekku lähtötunnelmissa.

Ekun uusi perhe tuli hakemaan poikaa heti aamusta. Ekku oli reipas, mutta kuitenkin tavoitteen uskollisena, rauhallinen. Minä itse olin jännittänyt eniten tätä tapaamista ja lähtöä, sillä Vetelistä saakka tulleita Pulkkisia en ollut tavannut ennen.  Senja ja Jori osoittautuivat kuitenkin odotuksiani vastaaviksi ja rauhallisin mielin voin Ekun luovuttaa heille.

Samoihin aikoihin tulivat myös Hämäläisen Eija ja Tero noutamaan EssyPössyä Nuijamalle, Tara beaglen seuraksi, metsästyskaveriksi ja perheenjäseneksi. Tara ja Mariko pääsivät myös tutustumaan lähemmin ja pienen alkukankeuden jälkeen tutkivat yhdessä pihaa ja leikkivät pentujen kanssa.


Emly, Mariko, Tara, Elly ja Essy


EssyPössy

Iltapäivällä oli sitten Emlyn vuoro lähteä. Haikein mielin luovutin Emlyn Lieksaan Markon ja Minnan sekä heidän lastensa Merin ja Mikin seuraan. Kotimatkalla Emly oli saanut uuden kutsumanimen ja yrittää nyt totutella Roosa nimeen. Lieksassa onkin odottanut lauma uusia kavereita, joita voi käydä kurkaamassa  KennelGemminsh kotisivuilta. Rohkeana ja reipaana tyttönä uskon Roosan sopeutuvat hyvin heidän laumansa ja syksyn metsästysreisut täälläkin alkaa aivan kotiportailta.


Kova tyttö kaivamaan ja myös puutyöt onnistuu Roosalla.

Mariko ei näyttänyt olevat moksiskaan lauantai lähtijöistä, mutta Eetun torstainen lähtö sai maitobaarin toimimaan hetkellisesti. Elmo ja Elly näyttivät kaipaavan sisaruksiaan ja vinkuivat, sekä olivat aika rauhattomia illalla, mutta nyt tilanne on tasoittunut.

Myös Friidu kävi sunnuntaina kotona, mutta yhteiselomme ei lähtenyt sujumaan toivotulla tavalla joten jouduin vein hänet takaisin Sollulle ja Jounille maanantaina. Friidu hyökkäili pentuja kohti vihaisena ja myös Marikolle oli erittäin vihainen.  Friiduhan tulee toimeen hyvin ihmisten ja "harvojen ja valittujen" koirien kanssa. Hummin ja Oonan kanssa Friidu pärjää  ja myös lapsien kanssa osaa olla. Friidu sopii perheeseen jossa se saisi olla ainoa koira, mutta meidän laumassa se ei näköjään osaa elää.

Kotisivuja päivitän lähiaikoina, mutta nyt rästiin jääneet koti-piha-ja puutyöt teemme ajantasalle ja sitten on sivujen vuoro.