Flunssa on ollut päällä jo pari kuukautta. Elokuussa kävin lääkärissä kun silmät ja korvat tulehtui ja sain lääkekuurin ym. Pientä ja vähän suurempaa yskää on jatkunut sieltä saakka ja terkarista suositellaan höyryhengitystä kun ei oo kuumetta. Jep-jep ja näillä mennään ja on menty!

kahvit_hailuoto.jpg
Hyvät oli yskänlääkeet Hailuodossa mutta kun ei auttanut kuin hetkellisesti!

U-koiran kanssa olin viikon 41 Hailuodossa erittäin hyvässä seurassa! Vatsalihakset joutui tiukille sen viikon aikana.  Mutta mennään siihen olennaiseen eli Unelman ajoihin siellä. No nehän oli hyvin vaihtelevia ja enimmäkseen erittäin lyhyitä! Pientä pakkasta oli koko viikon ja ajot ei vaan kulkeneet ja myös haku kesti kauan! Passiseurassa ei todellakaan pitkästynyt!

minna-passissa.jpg
Minna ja pilatesrulla

minna_tormissa.jpgminna_hailuoto.jpg
Aurigonnousua vai oliko se ajoa odotellessa?

Kokeeseenkin osallistuimme mutta myös siinnä jäi ajot lyhyeksi. Jänis juoksi pikku pakkasessa pölyävälle tielle ja Unelma ei pystynyt siitä selvittämään minne se jänis oli mennyt! Pisteitä kertyi Beaj 0 / 28,29.

Hailuodon reissun aineelliset tappiot olivat 1 rikkoutunut haulikonperä jonka Olli sai korjattua ja jäniksenkin ampui "kokeilumielessä" sillä! Kunnossa tuntuu olevan haulikko.

ukko%20ja%20u.jpg
Olli, U-koija ja yksi syksyn ammutuista jäniksistä!

Meidän Hailuodon reissun aikana oli Olli ampunut kotimaisemissa Täpälle ekan jäniksen! Tapahtumien kulusta on monta tarinaa joten jätän ne sikseen! Kaato joka tapauksessa!

Viikolla minä sitten pääsin kuulemaan ekaa kertaa Täpän ajoa! Aivan itse kaivoi jäniksen ylös ja ajoi sitä 15min ja sitten se hävisi suolle. Muutaman minuutin malttoi etsiä ja tuli omia jälkijään minun luokse. En uskaltanut viedä hukalle kun oli jo niin lähellä isoa tietä! Siitä se lähtee!

Metässä olemme olleet lähes päivittäin ja hyviäkin ajoja olemme päässeet kuuntelemaan. Tämä vk-loppu on seurattu vain näytöltä ajoja (Idän lohko) kun seuran hirviporukka aloitti jahdin! Meillä on ollut tapana heidän aloituspäiväänsä ”kunnioittaa” pysymällä poissa metästä!!

Pietarin kalansaalis! Eikun Ollin ja Annelin kalansaalis! Pe- iltana veimme verkot lähilampeen ja 1,5 vrk saalis verkoissa oli 23 siikaa, jotka keskimäärin painoi 700g/kpl! Saaliista sai osan myös läheiset, tuttavat ja purkkiin Mikan laittamana päätyi osa!


IMG-20151018-WA0000.jpg
Nam-nam!

Ellyn pennut ovat kunnostautuneet kuluvan syksyn aikana usealla osa-alueella! Peppi/Tinka kävi ekassa ajokokeessa mutta tälläkertaa jänis ei löytynyt! Koeura on kuitenkin avattu ja seuraavaa osllistumista kokeeseen keskisuomessa suunnitellaan! Hyväjuttu!

Myös Peetu/ Elmo on kunnostautunut mutta aivan uudella osa-alueella! Elmolle oli saatu eka Supi! Tietääkseni kukaan muu kasvateitani ei ole ajanut supia.

kari_elmo_supi.jpg
Elmon eka supi!