25.3.jpg

Eillinen punnitseminen ja madotus onnistui hienosti ja vain pusero meni pesuun! Painoa pennuille on kertynyt 1290g-1580g. Matolääkken mussuttivat kaikki lähes herkun lailla ja hampaat tuntui suussa kun kitalakeen mömmöä yritin tunkea koppuraisella etusormellani. 

25.3%20a.jpg
PP

Kuvien lisääminen ei onnistunut aamulla ja nyt päivällä liitän tänne pari tilannekuvaa. Vähän muutenkin tää ohjelma tökki kun en pääsyt korjaamaan enkä liittämään aamulla tänne mitään kun jumiin meni! Vika varmaan käyttäjässä!

Aina muuten oppii jotain uutta ja niin myös tämän pentueen kohdalla. Pentulaatikon ylivoimaisesti paras alunen mitä olen kokeilut on tapetti! Minulla oli pari rullaa vanhaa tapettia varatossa ja meinasin jo laittaa ne roskiin mutta sitten välähti että voihan ne pentulaatikossa käyttää. Ja on muuten paljon parempaa kuin sanomalehti tai mikään kokeilemani paperi. Ei ole liukas pentujen tepsutella siinnä ja pissat voi pyyhkiä sen päältä pois ja pennut ei ole painomusteessa! Kannatti säästää tapettirullat tähän tarkoitukseen!