Kausi alkoi erittäin lupaavasti, lämpimistä säistä huolimatta. Jos joku blogiani lukeva ei satu tietämään, niin tarkoitan KAUDELLA, metsästys ja koirien koulutuskautta ajokokeisiin.

Ellyn kanssa ehdimme käydä peräti 2 kertaa ennenkuin alkoi juoksut ja kahdesti kävimme sitten juoksujen alkupäivinä. Joka kerta löytyi ajettavaa ja ajotkin kulki hyvin sekä ääntä tuli riittävästi! Yllättävän hyvä kuntoiselta vaikutti vaikka kevällä oli pennut! Yhden Garminin kapulan kokkoisen pupun ehti ottaa kiinni ja tuollainen 20km ei näyttänyt tuntuvan juuri missään. Toivottavasti jo viikonloppuna päästään metsään.

Unelma myös aloitti erinomaisesti, 3 hyvää treenipäivää. Ajettavaa löytyi suhteellisen nopeasti ja ajo kulki hyvin ja viimme kaudesta poiketen, tielläkin antoi jo ääntä! Sitten alkoi tökkimään!
1.9. olin kirjoittanut harjoituspäiväkirjaan, että "ei anna ääntä vaikka on alle 5min jäniksen jäljessä!" 
3.9 lähes edellisen toisinto

5.9. lukee, että eka paikassa ei saanut ylös ja paikanvaihon jälkeen haku 36min, pätkittäistä ajoa 12min sitten 28min ääneti, mutta lähes koko ajan meni uutta jälkeä ajo nopeudella, sitten 13 min muutama haukun kanssa ja taas 20min ääneti uudella jäljellä! Sitten lähti kertaamaan jo ajettua jälkeä takaperin, onneksi ääneti, ja sain koiran kiinni. 
Unelma ei olisi halunnut vielä lopettaa mutta kun näin koiran niin en sitä heti Unelmaksi tunnistanut, sillä niin mutainen ja rapainen se oli. Kotiin ja koiran pesuun.
8.9.erän aikana olisi ääntä tullut 23min? Matkaa kuitenkin tuli 15.8km ja näin jäniksen useasti, jäljellä oli mutta ääntä tuli tosi harvakseltaan. 
9.9. haku 66min ja ajoa äänen kanssa kertyi kortille muutama min!? Isoa lenkkiä menivät ja paljon uutta jälkeä näytti kapula! Olin aivan epätoivoinen! Koira on kotioloissa aivan pirteä ja iloinen, syö ja juo ja jopa juoksuttaa Pipsaa ja Pomoa sekä leikkii niiden kanssa! 

10.9. soitin eläilääkärille ja kerroin tilanteestan. Hän tuli ohikulkiessaan käymään iltapäivällä ja mitä selvisikään rauhoituksen jälkeen. Unelmalla on kurkku tulehtunut sekä siellä oli n5cm heinänpätkä.

14pv lääkekuuri ja lepo! Ei sitten kisata vähään aikaan Unelman kanssa.

Eilisen positiivinen uutinen oli, että Pipsa oli ajanut äänen kanssa jänistä jonkun aikaa. Tais olla 20min josta ääntä 14min! Hyvä Pipsa!