Olen ollut Friidun pennuille hoitotätinä ja sijaisäitinä, kun Friidu "haluaa" välillä pitää vapaata!

1756908.jpg
Tässä olemme päiväunilla mökillä.

1756909.jpg
Painiminen meistä olisi hauskaa, mutta Friidu kyllä joskus komentaa meitä, vaan eipä me siitä välitetä!

1756911.jpg
Helmi ja Hertta kiistelevät leluista ja mamma kielsi, että minä en saa ottaa sitä lelua niiltä pois. Vierestä sitten seurasin niiden kinastelua ja kun mamma käänsi selkänsa, vein sen lelun piiloon. Pennut ei osaa etsiä leluja piiloista, mutta Friidu kyllä löytää ne joskus. Välillä haen itse niille lelut takaisin.

Ensi viikon loppuna  ja alku viikosta osa pennuista lähtee jo uusiin laumoihin ja vain Hurmuri jää meille vielä joksikin aikaa. Sillä on se silmä kipeä ja mamman pitää sitä lääkitä monesti päivässä. Siitä tuulee lähinnä "seurakoira" , sen silmävamman takia. Ainakaan tällä hetkellä se silmä ei näytä Hurmurin vauhtia haitaavan, mutta jatkossa on ehkä edessä silmän poisto! Eläinlääkäri oli sanonut mammalle, että koira pärjää aivan hyvin yhdellä silmällä ja metsälläkin se voi sitten käydä! 

1757046.jpg

Terhakka kaveri se Hurmuri on ja kaikki ovat aivan lääpällään siihen. Ei meitä muita edes huomata, joten pitää vähän riehu saadakseen huomiota!

Huomenna koko meidän lauma ,7 beagleä, menee eläinlääkärille ja meistä otetaan verinäytteet geenitutkimukseen. Mitähän sekin sitten tarkoitaa, mutta siankorvat saa palkaksi ja se tieto mulle rittääkin.terv; Mariko