Maanantai aamuna tuli Elly perähuoneeseen herättämään minua ja sillä oli hampaissa minun silmälasit. Minä olin yöllä vaihtanut nukkumapaikkaa, kun makkarissa oli niin kuummaa ja myös kuorsaus kuului, sekä ukko että Elly kuorsasi. Silmälasit oli jääneet yöpöydälle. Elly toi ne minulle, sillä seurauksella, että jouduin käymään cityssä ja tilaamaan uudet lasit!

Tiistaina sai meidän tytöt rokotukset ja samalla reisulla tarkistettiin Ellyn pissanäyte ja tulehdys oli tipotiessäään!

Ellyn kanssa lenkillä kulkeminen onnistuu hyvin. Valjaitten päällelaitto aiheuttaa pientä vikuroimista, mutta sekin sujuu päiväpäivältä paremmin.  Lenkillä käymme tien takan olevassa maastossa, jossa on sellainen ulkoilureitti, sekä polkuja. Päästän Ellyn irti jonkun matkaa kuljettuamme ja välillä kutsun sen luokse. Hyvin toimii ja myös takaisin tulleessa jää jo itse odottamaan kiinnilaittoa (siis makkarapalkkaa) risteykseen, mistä käännymme kotiin.  Kiltti ja oppivainen on hän ja jossainsuhteessa hyvin Marikomainen.  "Miellyttämisenhalu" on Ellyllä synnynnäistä joka taas Marikolla on "jos sitä itseä sattuu huvittamaan".  Mariko ei toimi "makupaloilla", kun taas Elly toimii.

Keskiviikon ja torstain välisen yön haukkui naapurin koira hirveä aivan meidän talon lähellä ja vain ukko nukkui meillä! 

Torstaina sitten oli se Marikon fysioterapia/hieronta. Kipeä paikka löytyi kinnernivelen yläpuolelta, sekä myös selässä oli pientä jäykkyyttä. Selän jäykkyys johtuu siitä toispuoleisesta astumisesta, eli Mariko keventää oikeaa takajalkaa. Hierontaa jatkamme kotikonstein ja tarvittaessa yhteys ammattilaiseen!

Se kipeä paikka sillä kinnernivelen yläpuolella onkin sitten kinkkisempi juttu. Sivulta otetussa röngenkuvassa se näkyy, aivan kuin luun pinta hilseilisi pohjeluun päästä.  Meillä oli niin hyvä tuuri, että eläinlääkäri ehti ottaa meidät vastaan ja Mariko sai kortisonipiikin jalkaan, sekä pitkäkestoisen kipulääkkeen. Kylmää voi pitää jalassa, sekä ulkoisesti mobilaattia kipukohtaan ja side päälle, että ei nuole. Jos kipuilee vielä 10 päivän jälkeen, niin uudelleen yhteys eläinlääkäriin.

Sitten iltapäivällä tulivat Minna, Helmi ja Hummi käymään. He toivat kaupungista mukavia terveisiä. Friidu ja Hummi viihtyvät valtavan hyvin yhdessä ja nytkin kun Minna kävi Hummin sieltä, niin samalla sohvalla olivat äiti ja poika nukkuneet, päät sohvan samalla käsinojalla!

Meillä Hummi ja Elly leikkivät helteestä huolimatta ulkona. Vauhti oli välillä päätä huimaavaa.


Vielä pois lähtiessäkin piti pienet painit ottaa!


Hummi on hengästynyt, mutta Ellyllä ei tunnu vielä missään!

Kun vieraat läksivät, niin Ellyllekin maistui uni!

Tänään lähdemme mökkeilemään ja Marikon jalka saa automaattisesti kylmähoitoa, kun se tykkää kahlailla vedessä.