Joensuussa oli viikonloppuna kaikkienrotujen- ja kansainvälinen koiranäyttely. Olimme paikalla ja kehässä kumpanakin päivänä.
Lauantaina beaglet arvosteli Esko Nummijärvi ja tästä arvostelusta on ehkä parasta kertoa vain tulos! Elly H ja Unelma EH. En todellakaan tunnistaisi koiriani arvostelun perusteella! 

Lauantaina iltapäivällä oli tuomariharjoittelu ja meidät oli kutsuttu mukaan Marikon kanssa. Mariko esiintyi hyvin vaikkakin vähän hilpeyttä herättäen. Kehää suostui hän juoksemaan vain yhden kierroksen ja sitten piti saada palkka ja taas seuraava kierros jne. Tuomariharjoittelua oli vetämässä Paavo Mattila ja myös Nummijärvi hääräsi kehässä. Tilaisuudessa oli hyvin lupsakka meininki ja oli mahtavaa päästä osallistumaan tuollaiseen tilaisuuteet.

Sunnuntaina beaglet arvosteli Paavo Mattila ja nyt on kyllä myönnettävä että arvostelut ovat niin koirasta kuin vaan voivat olla! Kaikkesta mitä papereissa lukee olen samaa mieltä! Juuri tuollaisina ulkomuodoltaan ja rakenteltaan myös minä ajattelen Ellyn ja Unelman!
Molempina päivinä Unelma esiintyi aikaisempiin kertoihin nähden huomattavasti rauhallisemmin, mutta kuitenkin aivan reipaasti. Esiintyminen oli mielestäni erinomaista.


Unelma


Elly
Ellyn esiintyminen oli vähän väkinäistä ja väsähtänyttä! Kyllähän se keskimääräistä paremmin siellä kehässä menee mutta reippaampi ja iloisempi saisi olla .
 
Myös Lieksassa olemme käyneet alkukuusta ryhmiksessa Ellyn kanssa. Siellä tuloksena oli H. Tuomari saa olla "tiukka"! Enkä minä sitä protestoi että Elly sai H.n vaan sitä että arvostelu ei ole mielestäni koirasta vaan kaikesta siitä mitä Ellystä puuttuu. "Saisi olla - toivoisin paremman - tulisi olla - parempi auttaisi"! Rotumääritelmän voi jokainen lukea ilman että siitä joutuu maksamaan mutta kun maksaa osallistumismaksun ja toivoo saavansa arvostelun koirasta eikä siitä mitä koirasta puutuu! Lisäksi arvostelussa oli toisella rivillä "hyvä kaula" ja pari rivi alempana se oli muttunut "riittävä kaula"? No oli siellä kuitenkin jotain joka pitää myös minun mielestä paikkansa: "2v narttu, ystävällinen luonne, hyvä purenta".