palapeli.jpg

Tämän päivän sää! Eipä ole juurikaan uskomista sääennusteisiin mutta mittariin katsominen kertoo karun totuuden!

1.1.2016 ennuste lupasi tälle päivälle pakkasta 9-11.
4.1.2016 ennuste lupasi tälle päivälle pakkasta 11-7.
Tänään 10.1.2016 ennuste lupasi tälle päivälle pakkasta 21-23 mutta mittari näyttää aamulla -25,3! Lauhtumista odotellessa!

Ai mistä muistan nuo ennustukset? No aivan paperille niitä pistin  1 ja 4 pv kuluvaa kuuta kun koekalenteria selailin ja suunnitelin mahdollista ajokokeisiin osallistumista.

Ei voi mennä metsään koirien kanssa ja lenkilläkin on käyty tosi pikaisesti. Unelma ei halua lähteä edes lenkille omasta pihasta ja silloin kun olen sen saanut mukaan, niin heti tekee pissit ja yrittää kääntyä takaisin.

Koirilla ja talon väellä käy aika pitkäksi. Eilen kävivät kasvattini Turon kotijoukot ja Unelman mahdollisesti syntyvän pennun varaajat ilahduttamassa meitä. Heillä oli mukanaan Amalia beagle, jonka kaveriksi uusi tulokas pääsee. Oli ohjelmaa sitten meidänkin tytöillä kun Amalian kanssa kisailtiin ja leikittiin.Tänään on sitten Unelman ja Täpän painiminen jatkunut. Täpällä on ekat juoksut joten tyttöjen kimppakivaa on ollut.

Talonväki on viihdyttänyt itseään, uunien lämmityksen lomassa, puuhastelemassa palapelin kanssa. Nyt se olisi kasattu ja on hieno. Aluspahvi pitää vielä ostaa, liimata palat siihen ja sitten onkin vielä kehystäminen jonka ammattilainen saa tehdä.