Tänään on vesselit 6vk. Reilun viikon päästä ne alkaa lähtemään uusiin laumoihin. Eläinlääkäri tulee 7.4.illalla tekemään pentuetarkastuksen ja sitten pikkuhiljaa rupeaa lauma pienenemään! Ei me kyllä mamman kanssa vielä tiedetä, kuinka me raskitaan niistä luopua. Eikä ukkokaan ole vielä pystynyt  päättämään mikä pennuista jää kotiin! Jos mammalta kysyttäis niin se kyllä tietäisi ja mulle on aivan sama, kuhan vaan ei kaikki jää! Arvatkaa vaan tuntuuko kivalta kun nuo pikkuiset iskee naskali hampaansa tissiin! Ei sitten millään vitsisi enää niiden antaa imeä, mutta kun maitoa vaan tulee ja ne haluavat ainaskin iltatrinksut ottaa!


Tää ei oo enää kivaa! Tämä sattuu!

Eilen sain päivällä hoito- ja leikkiapua, kun Hurmuri tuli käymään, mutta eihän sillä pojalla ollut tissejä, mistä olisi mammia vauvelit saaneet. Muuten Hummi kyllä pärjäsi loistavasti vauveleiden kanssa.


Ensin se portin yli tutustui pentuihin ja..


..sitten se meni pentuhuoneeseen.

Hi-hi! Aika äkkiä se sieltä hyppäsi pois, kun joku pennuista iski hampaansa sen palleihin! Monesti se siellä kävi leikkimässä pentujen kanssa ja aina yhtä kovalla kiireellä tuli pois! Minä seurasin vähän sivummalla niiden tuohuja ja kun Hurmuri lähti kotiinsa, kävin tarkistamassa pennut. Kaikki oli tallella ja kunnossa. Sitten pidin niille pienet maitobaarit!  terveisin Mariko