kara_mora010718.jpg
Pikku Korpivainut

Heinäkuu alkoi odotuksen merkeissä! Korpivainun kenneliin oli syntymässä pentuja. Olin lupautunut Astan kaveriksi kun Kara synnyttää! Sunnuntai aamuna 1.7 se sitten käynnistyi. Yli-innokkaat, emäntä sekä kätilö, odottivat että joko sieltä alkaisi tulla pieniä biikeleitä ja iltapäivällä meidän odotus palkittiin. Kara synnytti 6 pentua, yhden uroksen ja 5 narttu. 

lempi030718.jpg
Lempi

Maanantaina tuli sijoituskoirani Lempi hoitoo ja meillä riitti vilskettä muutamaksi päiväksi! Lempi on todella kiltti mutta mielettömän vilkas ja energinen tapaus. Tulopäivän iltana se juoksi 5.5h ulos ja sisälle ja väliin haastoi Ellyä ja Unelmaa leikiin. Ei meinannut maltaa edes syödä kun oli niin kiva juosta ulos takapihalle (aidattu) ja taas sisälle. Onneksi seuraavinä päivinä oli vähän rauhallisempaa.
Lenkillä kulkeminen onnistui myös mainiosti sekä näyttelyharjoitukset ja myös seisontaharjoitukset hetkellisesti. 

030718.jpg
Lempi yrittää saada Unelman leikkimään

030718a.jpg
Ellyltä lähti viltti alta kun Lempi oli niin päättänyt.

Vein Lempin omaan kotiinsa Ylämyllylle torstaina ja kotiin saavuttuani aloin lähettelemään Suomenajokoirien PM-maastoanomuksia. Aikamoista salapoliisityötä on löytää osoitteet minne anomukset lähetetään mutta toivottavasti ne nyt tavoittavat oikeat tahot.
Metsästysseuroilla on hyvin erilaiset käytännöt maastojen myöstämisessä kokeisiin. Osan anomuksista käsittelee kesäkokous, osan hallitus/johtokunta, osan puheenjohtaja, osan kenneljaosta jne. 

Lauantaina oli vuorossa Pohjois-Karjalan beagleyhdistyksen 50-vuotisjuhlat, joita vietimme Honkavaaran perinnepihassa hyvässä seurassa ja mukavassa kennelhengessä! Erityisen juhlasta teki yhdistyksen perustajajäsenen Arvo Sorsan haastattelu.

pronssinen.jpg(
Kuva Mervi Juvonen)

Lisäksi minut yllätettiin ja palkittiin Kennelpiirin pronssisella ansiomerkillä!