LENNU ON VARATTU!

lennu0301418.jpg
Unelma ja Lennu

Lennu on palautunut kasvattajalle omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi! Hieno ele pennun ostajalta kun rohkeasti otti minuun yhteyttä elämäntilanteen muuttuessa. Uskoisin että näin Lennulle löytyy se oikea loppuelämän koti.

Lennun isä on KVA (Käyttövalio) Lehtipaavalin Laku joka on mukavaluonteinen, eriomaisen haukkuäänen omaava, innokas metsästys- ja koekoira.

Emä Unelma myös on koe- ja metsästyskäytössä. Yhtä ykköstä vaille käyttövalio. Eriomainen periyttäjä, sillä ensi vuonna Unelma tullaan palkitsemaan Suomen Beaglejärjestön vuosikokouksessa pronssisella Periyttäjäpalkinnolla! Palkintoon oikeuttavat pisteet on jo kasassa. Wilhelm Schauman palkinnon säännöt

Lennu on sosiaalinen, reipas,  hiemat itsepäinen ja rohkea poika. Eläinlääkärin terveeksi toteama ja suositusten mukaan madotettu ja rekisteröity pentu. Jos Lennu sinua kiinnostaa niin ota yhteyttä. Valmistaudu kertomaan itsestäsi sekä miksi haluat beaglen ja juuri Lennun. Odotan että Lennun tuleva perhe harrastaa metsästystä ja on kiinnostunut koetoiminnasta. Kaikki muut koiriin liittyvät harrastukset ovat plussaa! "Sininen kirja" olisi hyvä olla tai ainakin suunnitelmissa sen hankinta! 

Lennun sukutaulu.

lennu030418a.jpg