Elly on hoitanut pentujansa hyvin järkevästi. Syöttänyt ja putsannut normaalisti, lähtenyt lenkille ja syönyt kiitettävällä ruokahalulla. Maitoa on riittänyt kaikille kahdeksalle pennulle.

Alkuviikosta Ellyn emä Mariko alkoi kiinnostua pennuista! Livahti, kun silmä vältti, pentuhuoneeseen ja nuoleskeli pentuja ja keskiviikkona yllätin Marikon imettämässä pentuja.  On siis valeraskaana ja hoitovietti on valtava jota ei varmaankaan yhtään helpota se että Ellyllä on pennut!

Eilen laskin sitten aivan luvalla Marikon vähäksi aikaa imettämään pentuja kun se oli tuskissaan, läähätti ja nuoli nisiään ja niistä valui maitoa. En tiedä oliko hyvä ratkaisu, mutta oli kamalaa katsoa kun toinen läähätti ja vaikerteli ja yritti itse tyhjentää turvoksissa olevia nisiään.

Elly on antanut Marikon käydä pentuhuoneessa. Minun on pitänyt hakea Mariko sieltä pienellä pakolla pois  ja Elly on mennyt hoitamaan pentuja. Vähän ovat murahdelleet toisilleen mutta kuitenkin sopuisasti on elo sujunut. 

Pentulaatikon reunan avasin eilen ja pennut ovat laajentaneet reviriään tepastelemalla horjuvin askelin pitkin pentuhuonetta! Omatoimisesti osaavat myös takaisin laatikkoon mennä. 

001-normal.jpg
Tälläkertaa on simahdettu portille!