Eilen minä mamman kanssa kävin maakuntakierroksella pohjoisessa. Kävimme tapaamassa Eeva-mummoa ja muita mamman sukulaisia Lieksassa, sekä minun poikaani Herkulesta. Se  kyllä nykyään käyttää taiteilijanimeä ja on "Ressu".  Kasvanut oli poika ja reipas vipeltäjä se on. Minä sen kanssa tutkin paikkoja ja vähän metsässäkin saimme juosta! Mamma vaan heti minut takaisin kutsui! Lupasi kuitenkin, että syyskuussa tulemme ja sitten saamme etsiä pupuja oikein usea koiran voimalla!

1825598.jpg
Ressu sai mammalta siankorvan ja se näyttää maistuvan!

Hyvin on Aleksi Ressua pitänyt ja kouluttanut, sillä hihnassakin kulkee jo nätisti. Yöt nukuu omassa kopissaan tarhassa.

Toissapäivänä kävi Hurmuri ilahduttamassa meitä! Se ei sitten millään ollut paikallaan, että kuvan olisi saanut otettua. Sen silmä oli mamman mielestä hyvä ja sehän on tunnetusti tosi energinen.

1825601.jpg
Makupala päänpäällä, niin sitten se hetken oli paikallaan!

Ke-iltana ukko ja mamma kävivät Hertan luona. Minä haaistoin, että siellä ovat käyneet! Mukaan en päässyt! Hyvin sielläkin pärjätään ja toimeen tullaan.

Tänään sitten me lähdemme aurinkolomalle  ja auton nokka kääntyy etelään päin, kun ukko tulee töistä!

Anja, jos voisit sille meidän "tilanhoitajalla" ilmoittaa, että sen loma on sitten loppu! Kukat saa kastella ja postitkin voi hoitaa!

Terveisin Friidukainen