Eilen kävimme mamman, Tuijan ja äipän kanssa Ilomantsissa Eetu-veljeä ja sen perhettä moikaamassa! Eetun kanssa juoksimme ja painimme niin vimmatusti ja tutkimme yhdessä paikkoja.  Ulkona olisi ollut paljon mielenkiintoisia juttuja mutta meitä ei laskettu juoksemaan kuin pieneen aitaukseen vapaana. Sisällä saimme vimmata sitten mielinmäärin ja minä söin Eetun siankorvan.


Kukkapenkit tutkimme.


Vauhtia oli ja vaarallisia tilanteita!

Siellä oli myös Sakke "Saku" poika jaka kauhuissaan ketseli meidän touhuamista ja välillä vähän komensi meitä. Samoin äippä murmatti Eetulle ja Sakulle, mutta ei se oikeesti ollut vihainen kun häntä niin iloisesti heilui. Mamma oli unohtanut kameran kotiin, niin muutaman kuvan se kännykällä meistä nappasi. Ei me kyllä ollis joudettukaan  poseraamaan, sillä niin kiire meillä oli ja paljon tekemistä.


Saku seuraa meitä aidan takaa

Mukava reissu oli, mutta kotimatka meni nukkuessa. Kotona sitten äipän kanssa vielä leikimme, mutta aika aikaisin menin nukkumaan.

Eetu-veli on kuulema aivan samannäköinen, kuin äippä pienenä. Se oli pienempi kuin minä, mutta välillä se kyllä selätti minut, joten hyvin terhakka poika on! -Elly-