Mökillä on käväisty viikkonlopuisin, mutta pitempiä aikoja ei siellä vielä ole ehditty olemaan! En tiedä ehditäänkö koko kesänä, sillä työt ja harrastukset sekä muut tapahtumat vievät tänä kesänä paljon aikaa! Itse olen suunnitellut pitäväni kesäloman syksyllä ja kaikki lukijani varmasti tietävät minkä vuoksi! Ukosta en myöskään tiedä, milloin se päättä jää lomalle. Ykkos vapaita ainakin on itsellä tiedossa silloin tällöin.

Vedet ovat tosi alhaalla täällä itäisessä suomessa! Mariko ja Elly keksivät, että kaislikon läpi voi mennä isoon Harkonsaareen. Saari on lähes 100 hehtaaria ja kuuleman mukaan "kuhisee kyykäärmeitä". On siellä jäniksiäkin ja mökkejä, joten olisi ihan suotavaa, jos meidän neitokaiset pysyisivät näin alkukesästä omassa saaressa! Kun kieltoa ei tepsinyt, niin teimme saarie väliin aidan. Mariko oikein vahtasi tilaisuutta karata sinne ja Elly tietenkin perässä.

Monena kesä olemme, matalan veden aikaan, harkinneet aidan tekemistä, mutta se on vaan sitten jäänyt. Noin joka viides kesä vesi on näin alhaalla ja ei se koko kesänä nouse normaali korkeuteen. (minun arvio)

Tätä hiekkarantaa komistaa nyt aita! Älkää ihmetelkö: ei se ole vielä tässä kuvassa .


Kalastajat saapumassa verkoilta


Mika ja Matias ja takana siintää Harkonsaari


Normaali kesänä vain vähän kivi jolla Elly seisoo näkyy veden alta. Marikon alla oleva kivi etualalla on veden peitossa.


Sopu sijaa antaa....

 
.....järvi kaloja!

Maisemat on saaressa mahtavat ja ilta-aurinkoa jaksaa ihailla ilta toisensa jälkeen.

Hanhet odottavat sopivaa tilaisuutta rantautua, mutta Mariko ja Elly pitävät huolen niiden "äkkilöhdöstä!

Tänä keväänä hanhet ovat poikkeuksellisen arkoja! Joskus ne ovat tulleet aivan rantaan jopa ihmisten ollessa rannassa, mutta nyt ne pitävät "turvallisen" välimatkan.

Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikkille lukijoillemme!